Lokalizacja: Strona główna >> Właściwości konwalii >> Kosmetyki Z pewnością każda pani wie, iż konwalia to jeden z tych kwiatów, który jest bardzo popularny w przemyśle kosmetycznym. Charakterystyczny zapach tego kwitnącego w maju kwiatu o białych płatkach ma wielu zwolenników. Produkowana przez konwalie piękna woń bardzo często wykorzystywana jest w przemyśle perfumeryjnym. Jeśli nie lubimy tak zdecydowanego zapachu, bądź kojarzy nam się on z zapachem płynu do podług czy też płynu do naczyń, zawsze możemy wybrać zapach, który powstaje z połączenia kilku aromatów kwiatowych. Wyciągi z konwalii bardzo często używane są również w różnego rodzaju balsamach do ciała, szamponach czy też mydłach. Konwalię możemy spotkać również w kremach do rąk. Nie ulega wątpliwości, iż kobiety, które pachną wonią cudownej konwalii nierzadko przyciągają na siebie uwagę wielu, mijających je mężczyzn.Kosmetyki
oprogramowanie sklepów internetowych | Piszemy prace magisterskie i licencjackie. Oferujemy różnego typu opracowania. | firmy szkoleniowe szczecin | kawy | pożyczka na dowód | angielski dla firm | pisanie prac
pozycjonowanie poznań Profile elewacyjne i gzymsy dla Twojego domu.